De VGP organiseert op diverse plaatsen in het land Basiscursussen. Deze zijn bedoeld voor mensen die kennis willen maken met Psychosofia en/of op eenvoudige wijze de stappen van het Twaalfvoudig Pad vanuit Psychosofia wensen te volgen.
Bij aanmeldingen zullen de data bekend worden gemaakt.
Mensen die zich n.a.v. deze cursus opgeven als lid van de VGP, krijgen voor het eerste jaar 20 euro reductie voor het lidmaatschap van de VGP.

Laag Soeren: drie dagdelen door Pia Mensonides
Zaterdagochtend  van 10.00-12.30 uur.
Kosten: € 75,00  + € 6,00 voor het boekje: Het Twaalfvoudig Pad in een notendop. Opgeven bij: pmensonides@yahoo.com

Veenendaal: door Maria Hartjes

Verkorte cursus van het Twaalfvoudig Pad. Langs deze weg kun je kennis maken met het gedachtegoed van Zohra Noach, met wat Zohra Noach van haar Gids El Morya heeft doorgekregen. 5 lessen op de maandagavond. Kosten: € 100,00 minimaal 4 cursisten. Tijd van: 20.00 tot 22.00 uur.
Elke avond beginnen we met een meditatie van Zohra Noach: 1ste les je krijgt inzicht in de 3 wegen van bewustwording, uitleg van het Mystiek Bewustzijn. 2e les Hoe kun je in je kracht blijven en hoe voelt het als je er uit bent? Verbinding maken met je Hoger Zelf. 3e les De drie Eenheid, Geest, Ziel en Persoonlijkheid, De Ziel; de Kleine wil behoefte, de Grote wil Inspiratie. 4e les: De vijf innerlijke elementen, de drie sleutels en de 4 elementen. 5e les stappen om tot realisatie te komen. Hierna kun je beslissen of je De gehele module wilt volgen. Een lesboekje voor cursisten kost € 7,50 deze zelf aanschaffen kan via mij.
Opgeven bij: maria@spiritueelcentrummahatma.nl

Den Haag: Gouden Bloem, drie dagdelen
Door Johanna van der Hoogt
Zaterdagmiddagen van half 2 tot 5 uur.
Kosten: €75,00 inclusief het boekje: Het Twaalfvoudig Pad in een notendop.
VGP-leden en vaste bezoekers van Gouden Bloem € 50.00
Opgeven bij johannavanderhoogt@gmail.com

Nijmegen: lucyvannorel@gmail.com