Deze plek is bedoeld voor leden, om elkaar te ontmoeten, te delen wat ze bezighoudt in leven of werk. Dat kan door middel van korte artikelen, gedichten,  persoonlijke ervaringen, creatieve uitingen of anderszins. Mocht je als lid iets willen delen, mail dit dan via het contactadres op deze website.

Steeds meer VGP-leden hebben de weg gevonden naar het schrijven vanuit het hoger Zelf. De Wijsheid van het hoger Zelf vraagt in deze tijd om naar buiten te komen; het Licht te zien. Hulpverlenen zal naast de oude bekende methoden steeds meer komen vanuit de Woorden van het hoger Zelf. Veel mensen zullen door deze Woorden diep geraakt en begrepen worden.
Mocht je interesse hebben om één van de schilderijen, boeken of kaartendecks te kopen, neem dan contact op met desbetreffend lid.

Je kunt als VGP lid ook je workshops en cursussen/ leergangen in de geest van Psychosofia doorgeven. Geef daarvoor kort aan waar het om gaat, wat de kosten zijn en de data. Plaats op je eigen website ook de link van de VGP, dan ontstaat een krachtige wisselwerking van energie.